Ház - lakás - terasz - kert - otthon. Télikert építés - lakberendezés. Életmód - háztartás - infra fűtés

terasz kert növény ház

terasz kert növény ház

Nagypárna vagy kispárna a nyerő?!

2024. január 19. - teraszom

nagyparna-kisparna.jpg

Álom édes álom… De hogy lesz a legszebb az álmunk, ha kispárnán alszunk vagy nagypárnán, esetleg mindkettőn, vagy egyiken sem?

Milyen párnát vegyünk?

Ha napjainkban beírjuk a keresőbe, hogy „párna” akkor több tucat párnaajánlat jön velünk szembe. Ember legyen a talpán, aki el tud igazodni közöttük és tudja azt, hogy melyik is lenne a neki leginkább való.

Az első kérdés, amit tisztázni kell, hogy mi a párna funkciója. A párnának az lenne a feladata, hogy a nyakunkban található összesen 7 csigolyánkat az alvás ideje alatt tehermentesíteni tudja, állandó helyzetben és megtámasztva tartva a fejünket.

A jelenlegi tudományos álláspont szerint ezt a célt legjobban a kisméretű párnák látják el. A szakértők szerint a hagyományos nagypárnák kora lejárt és kifejezetten ellenzett vélemény a tradicionális nagypárna+kispárna kombináció.

A standard méret egyébként a 70X90 -es nagyobb és a 50X70-es kisebb párna.

Az oldalán alszik legtöbbször?

Akkor válasszon kemény párnát, amely képes arra, hogy áthidalja a válla és a füle közötti különbséget. Annyira legyen kemény, hogy képes legyen a töltet a helyén maradni. A párna magassága pedig 9-11 cm körül kell, hogy legyen.

A hátán alszik legtöbbször?

Akkor az ergonomikus kialakítású, alacsony párna a javasolt.  A szakértők szerint azok, akik leginkább háton szoktak aludni, inkább valamilyen anatómiai párnát válasszanak, amely képes arra, hogy kövesse a fej, a nyak és a váll vonalát és képes legyen megtartani a gerinc ívelt állapotát.

Inkább a hasán szeret aludni?

Az alvásszakértők szerint a hason fekvéssel az a baj, hogy ebben a helyzetben a nyakunk visszahajlik, ami nem egy természetes állapot, így hosszútávon nyaki panaszokhoz vezethet. A lehető legalacsonyabb és legpuhább párnát válasszuk ebben az esetben, hogy a gerinc minél inkább természetes helyzetben kapja meg az alátámasztást.

Álmatlanul hánykolódik éjszakánként, mert zavarja a túlsúlya?

Akkor legfőbb ideje, hogy belekezdjen egy olyan fogyókúrába, ami valóban működik. Érdemes kipróbálni a fogyasztószereket ( Genesis Sibutramine, Adipex Retard, Nouveaux Sibutramine,hogy néhányat említsünk) A lényegük abban áll, hogy a hatóanyaguknak (fentermin, sibutramine) köszönhetően nem lesz éhes, csak annyit eszik, amire a szervezetének szüksége van. Így kevesebb kalóriával könnyebb lesz a fogyás. A másik legkeresettebb termék a potencianövelők piacán található, amely számos férfinak tudott elkégedettséget produkálni a szexualitásában. Ez a Kamagra potencianövelő termékcsalád, amelyet nagyon hamisítanak és kevés potencianövelő eredeti. Érdemes Kamagra vélemények címszóval rákeresni az interneten, hogy mit érdemes tudni és Kamagra rendelését melyik webáruházban érdemes leadnia.

A bejegyzés trackback címe:

https://terasz.blog.hu/api/trackback/id/tr4918306905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása