Ház - lakás - terasz - kert - otthon. Télikert építés - lakberendezés. Életmód - háztartás - infra fűtés

terasz kert növény ház

terasz kert növény ház

Bolti leárazás és ami mögötte van

2024. április 02. - teraszom

bolti-learazas.jpg

Akció, sale, leárazás, csak most -70%, csak ma, lehet látni a hasonló kiírásokat rendszeresen akár az online piactereken, akár a boltok kirakataiban.

De tényleg akciós az, amit hirdetnek, vagy csak meg akarnak téveszteni bennünket vásárlókat, hogy minél több pénzt hagyjunk náluk, közben pedig higgyük azt, hogy mekkora üzletet csináltunk?!

A vásárlás öröm vagy kényszer?!

Vásárolni minden nő szeret, ezen nincs mit tagadni, nagyon elenyésző számban vannak azok, akiket nem dob fel, ha modern szóval élve, shoppingolhatnak. Van, aki a személyes vásárlás híve, míg mások szeretik az online vásárlás nyújtotta tág lehetőségeket.

Igazi boldogsághormonok szabadulnak fel, ha sikerül beszerezni egy-egy egyedi ruhadarabot, vagy valamilyen kiegészítőt. És mekkora öröm, ha mindezt úgy érezzük, hogy egy kihagyhatatlan ajánlat keretei között tettük.

Most akkor mi számít akciónak?

Néhány éve még izgatottan vártuk az év vége felé közeledő Black Friday akciókat, ma már azonban nem meglepő, hogy az év más szakaszaiban is kínálnak efféle néven hangzatos akciókat. Vannak webáruházak, amelyek szinte folyamatosan úgy hirdetik magukat, hogy náluk mindig minden leárazva van.

Épp ezzel veszti el azonban a hitelét az „akció”, mint fogalom. Mert lehet vannak tisztességes webáruházak, amelyek időnként akciósan, ténylegesen olcsóbb áron kínálják termékeiket míg mások csak trükköznek az árak machinálásával.

Nem kell messzire menni a Gazdasági Versenyhivatal rendszeresen talál problémákat, mert tisztességtelen akciótartási gyakorlatokat. De fordult elő ilyen már a gyakorlatban korábban is.

Sokszor van olyan helyzet, hogy lelki problémák miatt kezdünk el vásárolni. Nőknél nagyon gyakran megesik, hogy nem elégedettek magukkal és ezért elkezdenek olyan dolgokat is megvenni, amire nincs szükség. Például, ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, mert zavar a túlsúlyunk, akkor elkezdünk költekezni és akkor már nem csak azért nem érezzük jól magunkat, mert zavar a túlsúlyunk, hanem mert tovább nyújtózkodtunk, mint a takarónk ér.

Vásárlás helyett inkább keressük meg a tökéletes fogyási lehetőséget! Olyan fogyasztószerek, mint az Adipex-P vagy a Genesis Sibutramine segítenek abban, hogy csökkenjen az étvágyunk és így kevesebb kalóriát vigyünk be a szervezetünkbe. Tájékozódjon az Adipex-p rendelés vélemények felől, hogy még több információt tudjon meg a témával kapcsolatban, akár a hatás kifejtéssel, akár a használattal kapcsolatban!

A bejegyzés trackback címe:

https://terasz.blog.hu/api/trackback/id/tr4818368971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása